SERVIS

Vršimo konsultacije, pregled i preuzimanje navedenih tehnickih instalacija, nadzor poslova redovnog tehničkog održavanja postrojenja, instalacija i uređaja koje obavljaju ovlašćene ustanove i ovlašćeni specijalizovani servisi za investitora. Kontinualno pratimo i analiziramo podatake neophodne za smanjenje utroška energije i troškova održavanja opreme, vršimo uporednu analizu sa sličnim objektima sa ciljem smanjenja, optimizacije i kontrole troškova kao i povećanja investicione vrednosti objekta. Koristeći višegodišnja iskustva u održavanju objekata u Srbiji i bivšim republikama SR YU, nudimo visok kvalitet usluga a rezultati postaju očigledni u veoma kratkom roku.

- Tehničko održavanje objekata:
poslovnih zgrada, hotela, tržnih centara, restorana, rezidencija, privatnih objekata.

- Puštanje u rad i održavanje opreme:
centralnog grejanja, chillera, kotlova, pumpi, gorionika, klima komora, fan-coil jedinica, split sistema, kuhinjske opreme, bazenske i fitnes opreme.

- Mrežni inženjering
Pružamo usluge projektovanja i izgradnje lokalnih računarskih mreža, savetovanje pri nabavci i nabavku mrežnih uređaja, opreme i softvera. U ponudi prateće opreme se mogu naći proizvodi kompanija Legrand, Panduit, Draka, a u ponudi uređaja proizvodi renomiranih proizvođača Cisco, Linksys, Planet i TP Link, koji uz primenu standarda u projektovanju i implementaciji garantuju stabilan rad mreža.

- Serverska rešenja
Pružamo usluge instalacije, podešavanja i održavanja Microsoft serverskih rešenja i različitih Linux serverskih distribucija. Pored ovih usluga vršimo implementaciju mail servera, AntiVirus i ostalih sigurnosnih serverskih rešenja, rešenja za softversko rutiranje mrežnog saobraćaj, servera za video nadzor, praćenje prisutnosti zaposlenih i drugo, na komercijalnim i OpenSource platformama.

- Consulting i nabavka
Naše iskustvo možemo staviti u službu definisanja vaših potreba i pronalaženja kvalitetnog i pristupačnog rešenja koje će odgovoriti na njih. Pravovremeno i kvalitetno savetovanje u oblasti informacionih tehnologija može pored uštede pomoći vašem preduzeću da maksimalno iskoristi ulaganja u informatičku opremu i softver i značajno unapredi svoje poslovanje. Ukoliko imate specifične potrebe vršimo sklapanje custom serverskih konfiguracija i radnih stanica, kao i instalaciju i podešavanje licenciranog i OpenSource softvera.

- Tehničko održavanje i podrška
Tehničko održavanje i podršku pružamo kako postojećim tako i novim klijentima bez obzira na to da li je preduzeće MEP ENGINEERING projektovalo i izgradilo dati segment ili kompletan informacioni sistem. Održavanje i podršku dajemo za sve prethodno navedene segmente u obimu i frekvenciji koja je utvrđena ugovorom. To može da uključuje daljinsko administriranje, izlaske na teren, stalno prisustvo naših zaposlenih u vašim objektima, elektronsku i telefonsku pomoć u rešavanju problema.